tiistai 10. tammikuuta 2012

Gourmetkeittiö

Pyylevä tässä taas hei!

Tänään gourmetkeittiössäni valmistui ranskanperunoita suolalla, pippurilla ja ärjyllä luomuketsupilla maustettuna.


Koska uuni oli lämmin ja pakasteessa taikinaa, sivutuotteena syntyi mainioita pasteijoita.
Niistä sen verran, että käärin valmistaikinaa niinkin simppelin yhdistelmän kuin riisin ja soijarouheen ympärille. Täytteen maustamiseen käytin vain suolaa, pippuria, valkosipulijauhetta (maltillisesti) sekä valkopippuria.

En muuten juuri koskaan syö riisiä enkä osannut lainkaan arvata, että keittäessä se laajenee tosi paljon. Täytettä jäi reippaasti yli. Huomenna on siis risottopäivä!

Ehdoton täytesuosikkini on tofu ja pinaatti, mutta nyt en jaksanut nähdä vaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti